MACH-IP
Projectleider Klimaat

Projectleider Klimaat

Ben je een ervaren projectleider die een projectteam goed kan aansturen? En vind je het een uitdaging om zowel in het binnen- als in het buitenland te werken? Neem dan contact met ons op!
Werklocatie:
Aalsmeer
Beschikbaar per:
Direct
Dienstverband:
Vast
Salarisrange:
Op basis van ervaring en leeftijd

Organisatie

De opdrachtgever creëert slimme en duurzame oplossingen voor klanten in de voedingsmiddelen, sierplanten en gewassen voor de cosmetische en farmaceutische industrie. En dat overal ter wereld. Zij vernieuwen al bijna 100 jaar de land- en tuinbouwsector als kassenbouwer en 40 jaar als leverancier van technische systemen.

Functie-omschrijving

Als Projectleider Klimaat kom je terecht op de afdeling Heating & Cooling Systems. In de functie van Projectleider Klimaat houd jij je bezig met projecten gericht op klimaat en energie in zowel binnen- als buitenland. Je geeft leiding aan het projectteam. Je voert overleg over de diverse fases van het project en bewaakt daarbij de planning en het budget. Je houdt werkbesprekingen met werkvoorbereiders en hoofdmonteurs, evenals met externe partijen. Bovendien bewaak je de efficiëntie en stuur je bij waar het nodig is.

Functie-eisen

  • minimaal Hbo-niveau, liefst een technische opleiding, gericht op klimaat- of energietechniek;
  • resultaatgericht, flexibel ingesteld en pro-actieve procesbewaker;
  • je toont sterk leiderschap, geeft zelf het goede voorbeeld en denkt steeds vooruit;
  • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • goede Engelse spreek- en leesvaardigheid;
  • Rijbewijs B;
  • bereid om te reizen naar projecten in het buitenland.

Interesse

Bij serieuze interesse verzoeken we je om een korte motivatie te geven op bovenstaand profiel.

Benoem kort waarom deze rol bij jou zou kunnen passen, waar jij denkt de raakvlakken te zien én waar jij denkt nog veel in te kunnen leren. We vragen je ook om je CV in een Wordformat mee te sturen, zodat we je na een intake direct kunnen voorstellen bij de werkgever.

We zien je CV + motivatie graag zo snel mogelijk in onze mailbox. Mocht je naar aanleiding van het profiel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!
Deze website werkt met cookies om het gebruik te kunnen analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren.
Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie.

Niet meer tonen