MACH-IP
Monteur (Jachtbouw)

Monteur (Jachtbouw)

Aan de hand van tekeningen en schetsen ga je in teamverband meubelen, interieur- en exterieurdelen bouwen en inbouwen. Van materialen zoals massief hout, fineer, mahonie, of teak. Is dit jouw nieuwe droombaan? Neem dan direct contact met ons op! 
Werklocatie:
Zoeterwoude-Rijndijk
Beschikbaar per:
Direct
Dienstverband:
Vast
Salarisrange:
Op basis van ervaring en leeftijd

Organisatie

De opdrachtgever bouwt al meer dan 75 jaar motorjachten en heeft een wereldwijde reputatie van onbetwiste kwaliteit op basis van Nederlands vakmanschap. De wereldwijde kwaliteitsreputatie van de werven is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: de klassieke Super Favorite Cruisers, de latere Favorite Superior en een reeks op maat gemaakte motorjachten. Deze motorjachten, die bekend staan ​​om hun klassieke lijnen, hoge kwaliteit en uitstekende vaareigenschappen, zijn nog steeds drijvende in de Nederlandse en buitenlandse wateren van vandaag.

Wat je gaat doen is onder meer het in positie brengen en monteren van machines, werktuigen, onderdelen, koppelingen, leidingwerk, afsluiters aan boord van luxe jachten. Eén en ander naar tekening of volgens de meest efficiënte indeling welke zelf ter plekke of in overleg met voorman of teamleider wordt bepaald.

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding VMBO niveau;
  • minimaal 2 jaar ervaring in de luxe jachtbouw.

Interesse

Bij serieuze interesse verzoeken we je om een korte motivatie te geven op bovenstaand profiel.

Benoem kort waarom deze rol bij jou zou kunnen passen, waar jij denkt de raakvlakken te zien én waar jij denkt nog veel in te kunnen leren. We vragen je ook om je CV in een Word format mee te sturen, zodat we je na een intake direct kunnen voorstellen bij de werkgever.

We zien je CV + motivatie graag zo snel mogelijk in onze mailbox. Mocht je naar aanleiding van het profiel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Aanbrengbonus

Zoekt jouw bedrijf nieuwe collega’s of ken jij een bedrijf met openstaande vacatures (tijdelijk of vast) voor financieel, kantoor of technisch personeel? Laat ons dit dan weten.

Verder lezen

Startbonus

Versterk jij het MACH-IP team? Dan ontvang je een bonus in de vorm van een kadobon. Voor de voorwaarden neem je contact op met ons kantoor.

Verder lezen
Deze website werkt met cookies om het gebruik te kunnen analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren.
Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie.

Niet meer tonen