MACH-IP
Mechanisch Monteur

Mechanisch Monteur

Als deze monteursfunctie jou aandrijft naar een nieuwe stap in je carrière, kom dan snel met ons in contact!

Werklocatie:
Regio: Zuid-Oost Nederland
Beschikbaar per:
Direct
Dienstverband:
Vast
Salarisrange:
Op basis van ervaring en leeftijd

Organisatie

De opdrachtgever is gespecialiseerd in hekwerken en poorten en is een vooraanstaande Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen. Zij zijn actief in 6 landen en hebben meer dan 1200 hoogopgeleide experts in dienst.

Functieomschrijving

Om installaties te plaatsen lees je tekeningen en bereid je de locatie voor door bijvoorbeeld het maken van betonfundaties. Je assembleert en monteert hekwerk en poortonderdelen. Het plaatsen van de installatie doe je met behulp van bijvoorbeeld een kraan of hoogwerker. Hierbij staat het naleven van de veiligheidsvoorschriften en -procedures bij de opdrachtgever altijd op de eerste plaats. Jij zorgt ervoor dat de oplevering van hoge kwaliteit is. Je werkt samen met collega’s en eventueel ook met onderaannemers. De voortgang bespreek je met de 1e monteur of de uitvoerder.

Functie-eisen

  • Je hebt een technische opleiding afgerond.
  • Je bent kwaliteitsbewust en je kan een verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen.
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat.

Interesse

Bij serieuze interesse verzoeken we je om een korte motivatie te geven op bovenstaand profiel.

Benoem kort waarom deze rol bij jou zou kunnen passen, waar jij denkt de raakvlakken te zien én waar jij denkt nog veel in te kunnen leren. We vragen je ook om je CV in een Wordformat mee te sturen, zodat we je na een intake direct kunnen voorstellen bij de werkgever.

We zien je CV + motivatie graag zo snel mogelijk in onze mailbox. Mocht je naar aanleiding van het profiel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Aanbrengbonus

Zoekt jouw bedrijf nieuwe collega’s of ken jij een bedrijf met openstaande vacatures (tijdelijk of vast) voor financieel, kantoor of technisch personeel? Laat ons dit dan weten.

Verder lezen

Startbonus

Versterk jij het MACH-IP team? Dan ontvang je een bonus in de vorm van een kadobon. Voor de voorwaarden neem je contact op met ons kantoor.

Verder lezen
Deze website werkt met cookies om het gebruik te kunnen analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren.
Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie.

Niet meer tonen