MACH-IP
Hulpmonteur

Hulpmonteur

Ben je op zoek naar een werkgever waar je kan gaan bouwen aan een technische toekomst? Én ben je bereid om te investeren in jezelf qua opleidingen en cursussen? Dan hebben wij toffe werkgevers voor je, die bereid zijn om je te gaan omscholen naar zelfstandige functies in de techniek!
Werklocatie:
Den Haag / Zoetermeer / Rotterdam / Gouda / Leerdam
Beschikbaar per:
Direct
Dienstverband:
Deta-vast
Salarisrange:
Op basis van ervaring en leeftijd

Organisatie

Je nieuwe werkgevers zijn grote namen in de techniek, zij bieden dagelijks veel verschillende diensten, aan verschillende type opdrachtgevers. Deze rol moet dan ook worden gezien als de ideale springplank naar een gewenste en pasbare rol binnen de organisatie.

Functie-eisen

  • inzet, toewijding en bereidheid om loyaal te zijn aan de werkgever;
  • eventueel bereidheid om te investeren in jezelf, dat wil zeggen het volgen van door de werkgever betaalde opleidingen;
  • representatief voorkomen: jezelf fatsoenlijk kunnen presenteren als het visitekaartje bij klanten;
  • voorkeur gaat uit naar kandidaten die een technische vooropleiding hebben;
  • voorkeur gaat uit naar kandidaten die in het bezit zijn van een rijbewijs, of deze binnen 3 maanden verwachten te halen.

Interesse

Bij serieuze interesse verzoeken we je om een korte motivatie te geven op bovenstaand profiel.

Benoem kort waarom deze rol bij jou zou kunnen passen, waar jij denkt de raakvlakken te zien én waar jij denkt nog veel in te kunnen leren. We vragen je ook om je CV in een Word format mee te sturen, zodat we je na een intake direct kunnen voorstellen bij de werkgever.

We zien je CV + motivatie graag zo snel mogelijk in onze mailbox. Mocht je naar aanleiding van het profiel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Aanbrengbonus

Zoekt jouw bedrijf nieuwe collega’s of ken jij een bedrijf met openstaande vacatures (tijdelijk of vast) voor financieel, kantoor of technisch personeel? Laat ons dit dan weten.

Verder lezen

Startbonus

Versterk jij het MACH-IP team? Dan ontvang je een bonus in de vorm van een kadobon. Voor de voorwaarden neem je contact op met ons kantoor.

Verder lezen
Deze website werkt met cookies om het gebruik te kunnen analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren.
Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie.

Niet meer tonen