MACH-IP
Calculator

Calculator

Grenzen zijn er om verlegd te worden, zodat je kan groeien en vernieuwen. Bij onze opdrachtgever hebben ze daar hun werkwijze van gemaakt. Door samen te werken binnen en buiten de branche, kijken ze over de grenzen van hun eigen specialisme heen. Nieuwsgierig hoe jouw toekomstige rol als grensverleggende calculator er uit kan zien? Neem dan snel contact met ons op! 
Werklocatie:
Dordrecht
Beschikbaar per:
Direct
Dienstverband:
Vast (werving en selectie door MACH-IP)
Salarisrange:
Op basis van ervaring en leeftijd

Organisatie

De opdrachtgever was in 1971 een van de eerste bedrijven die kunstofleidingen ging gebruiken voor vloerverwarming. Daarmee hebben ze de ontwikkelingen een zetje gegeven en ruimte gemaakt voor verdere vernieuwing. Anno nu willen ze het kloppende hart van het huis veroveren. Met behulp van de nieuwste technologie en samen met andere partijen werken ze aan grensverleggende regelingen en duurzame totaaloplossingen.

Wat ga je doen?

Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijsbegrotingen (of delen daarvan). Dit doe je aan de hand van bestek, tekeningen of andere gegevens met als doel het bepalen van de totale kosten voor de realisatie van een project. 

Dagelijks passeren meerdere projecten met een grote diversiteit je bureau. Je gaat actief aan de slag om de behoefte van de (potentiele) opdrachtgever te achterhalen. Je beoordeelt de uitvoerbaarheid van de projecten en draagt goede technische (en eventueel alternatieve) oplossingen aan, eventueel in samenwerking met andere collega’s. Het is jouw doel om binnen de gestelde randvoorwaarden de beste oplossing voor de klantvraag te bieden en deze te vertalen naar een interessante offerte.

Door goed ontwikkelde commerciële vaardigheden ben je in staat om de eerste opvolging te geven aan lopende offertes. Het werken aan en onderhouden van een breed netwerk maken onderdeel uit van het totaalplaatje.

Functie-eisen

  • je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Calculator;
  • je hebt relevante technische kennis en ervaring in de vloerverwarming/installatietechniek.

Interesse

Bij serieuze interesse verzoeken we je om een korte motivatie te geven op bovenstaand profiel.

Benoem kort waarom deze rol bij jou zou kunnen passen, waar jij denkt de raakvlakken te zien én waar jij denkt nog veel in te kunnen leren. We vragen je ook om je CV in een Word format mee te sturen, zodat we je na een intake direct kunnen voorstellen bij de werkgever.

We zien je CV + motivatie graag zo snel mogelijk in onze mailbox. Mocht je naar aanleiding van het profiel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Aanbrengbonus

Zoekt jouw bedrijf nieuwe collega’s of ken jij een bedrijf met openstaande vacatures (tijdelijk of vast) voor financieel, kantoor of technisch personeel? Laat ons dit dan weten.

Verder lezen

Startbonus

Versterk jij het MACH-IP team? Dan ontvang je een bonus in de vorm van een kadobon. Voor de voorwaarden neem je contact op met ons kantoor.

Verder lezen
Deze website werkt met cookies om het gebruik te kunnen analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren.
Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie.

Niet meer tonen