MACH-IP
Automonteur accessoires - Inbouwspecialist

Automonteur accessoires - Inbouwspecialist

Hou jij van sleutelen aan auto’s (car hifi) én ben je 40 uur beschikbaar?  Dit is wat je gaat doen:
Werklocatie:
Zoetermeer
Beschikbaar per:
Direct
Dienstverband:
Vast
Salarisrange:
Op basis van ervaring en leeftijd

Organisatie

Onze opdrachtgever is een onderneming gespecialiseerd in Navigatie, Car Audio en Multimedia. Er wordt hard gewerkt en je gaat voor elkaar door het vuur. Er heerst een relaxte sfeer. 

Je bent verantwoordelijk voor het inbouwen van auto-accessoires in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij aan navigatie, car-multimedia, camerasystemen, trekhaken en accessoires in en om de auto. Bovendien denk je mee per situatie om tot een geschikte oplossing te komen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning van jouw eigen inbouwwerkzaamheden. Het is daarom zeer belangrijk om ook in hectische situaties overzicht te kunnen behouden. Het is ook van belang om zelfstandig te kunnen communiceren met klanten.

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over basisvaardigheden autotechniek en elektronica. Je beschikt over technische kennis en inzicht op het gebied van elektronica en computers en bijvoorbeeld smartphone- en tabletproducten zoals Google- en Applesystemen. Je bent zorgvuldig, waardoor je bijvoorbeeld zonder schade een dashboard uit elkaar kunt halen. Je hebt affiniteit met moderne auto-elektronica en multimedia.Je hebt interesse in auto’s. Het werken in een soms hectische omgeving spreekt je aan.Je kan zowel samenwerken als zelfstandig werken.

Interesse

Bij serieuze interesse verzoeken we je om een korte motivatie te geven op bovenstaand profiel. 

Benoem kort waarom deze rol bij jou zou kunnen passen, waar jij denkt de raakvlakken te zien én waar jij denkt nog veel in te kunnen leren. We vragen je ook om je CV in een Wordformat mee te sturen, zodat we je na een intake direct kunnen voorstellen bij de werkgever.

We zien je CV + motivatie graag zo snel mogelijk in onze mailbox. Mocht je naar aanleiding van het profiel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Aanbrengbonus

Zoekt jouw bedrijf nieuwe collega’s of ken jij een bedrijf met openstaande vacatures (tijdelijk of vast) voor financieel, kantoor of technisch personeel? Laat ons dit dan weten.

Verder lezen

Startbonus

Versterk jij het MACH-IP team? Dan ontvang je een bonus in de vorm van een kadobon. Voor de voorwaarden neem je contact op met ons kantoor.

Verder lezen
Deze website werkt met cookies om het gebruik te kunnen analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren.
Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie.

Niet meer tonen