MACH-IP
Senior Accountmanager - Hazerswoude-dorp

Senior Accountmanager - Hazerswoude-dorp

Heb jij een echte winnaarsmentaliteit en stroomt het Salesbloed door je aderen? Én ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de evenementenbranche? Neem dan snel contact met ons op!
Werklocatie:
Hazerswoude-dorp
Beschikbaar per:
Direct
Dienstverband:
Vast
Salarisrange:
Tussen de €2400,- en €3250,-

Organisatie

Onze opdrachtgever is zowel nationaal als internationaal al meer dan 60 jaar actief op het gebied van verhuur van meubilair, exclusieve planten en de verkoop van bloemdecoraties voor evenementen. Zij zijn trots op de vele evenementen die zij op onze naam hebben staan zoals: Volvo Ocean Race, NOS|NOC*NSF Sportgala, Giro d’Italia en festivals zoals Parookaville, Zand en nog veel meer.

Doel van de functie

Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het vertalen van wensen en eisen van onze opdrachtgevers naar creatieve en unieke stylingconcepten, in de breedste zin van het woord. Je hebt nauw contact met de opdrachtgever(s) en begeleidt het hele traject van brainstorm tot opdracht. Daarnaast heb je een specifieke focus op het onderhouden en uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties.

Functieomschrijving

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie verwachten wij dat je een commerciële drive hebt. Waar anderen stoppen zet jij juist nét een stapje extra. Je bent resultaatgericht. Daarnaast geldt bij ons; afspraak is afspraak. Jij maakt dus waar wat je belooft. Je bent niet bang om de telefoon te pakken, gaat creatief om met acquisitie en krijgt een kick van akkoord op offertes. Je beschikt over de vaardigheden en motivatie om de Sales skills van jouzelf en jouw team naar topsportniveau te brengen.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding in commerciële richting met relevante vakkennis of vergelijkbaar verkregen door ervaring;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de eventbranche of vergelijkbaar;
  • Geen 9-5 mentaliteit.
  • Het is voor jou vanzelfsprekend dat je in de avonden en weekenden werkt wanneer dit nodig is; 
  • Computervaardig: ervaren kennis van Office, CRM en werken met een verhuuradministratieprogramma als CCM;
  • Affiniteit met de evenementenbranche en passie voor lifestyle en styling;
  • In bezit van rijbewijs B en auto;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engelse en Duitse taal in woord en geschrift is een pré.

Interesse

Bij serieuze interesse verzoeken we je om een korte motivatie te geven op bovenstaand profiel.

Benoem kort waarom deze rol bij jou zou kunnen passen, waar jij denkt de raakvlakken te zien én waar jij denkt nog veel in te kunnen leren. We vragen je ook om je CV in een Wordformat mee te sturen, zodat we je na een intake direct kunnen voorstellen bij de werkgever.

We zien je CV + motivatie graag zo snel mogelijk in onze mailbox. Mocht je naar aanleiding van het profiel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Partners van MACH-IP

Eden Springs
VvAA
Paans
ThermoKings
HTC parking & security bv
MDM Accountants
Trane Technologies
Bouter Professionele keukens
Deze website werkt met cookies om het gebruik te kunnen analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren.
Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie.

Niet meer tonen