MACH-IP
Medewerker Customer Service - Gouda

Medewerker Customer Service - Gouda

Kun jij als het aanspreekpunt van onze organisatie fungeren en ben je een echte teamplayer? Én ben jij daarnaast servicegericht en een kei in informatieverstrekking? Neem dan snel contact met ons op!
Werklocatie:
Gouda
Beschikbaar per:
Direct
Dienstverband:
Vast
Salarisrange:
€2.400,- op basis van 40 uur en ervaring

Organisatie

De opdrachtgever is een internationaal footwear brand van Nederlandse bodem. Zij werken met passie aan collecties met een geheel eigen style. Het merk wordt door premium retailers in Europa verkocht. In het team van gedreven vakmensen die de schoenen ontwerpen, verkopen en produceren staat merkbeleving hoog in het vaandel. De opdrachtgever gebruikt moderne technieken in het kantoor, de logistiek, de webshop en de B2Bverkoop. Zij zijn daardoor steeds efficiënter gaan werken maar er komen ook steeds meer kanalen bij. Zij zijn trots op het internationale klantenbestand en zij zijn bewust dat een uitstekende klantenservice van grote meerwaarde is voor zowel de retailer als voor de consument.

Functieomschrijving

In de rol van customer service medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de retailers, consumenten en sales agents. Je handelt inkomende telefoontjes en e-mails soepel en servicegericht af. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

Je dagelijkse taken zijn onder andere:
 • De afhandeling van binnenkomende nationale en internationale telefoontjes.
 • Jij bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie.
 • Informatieverstrekking aan retailers, consumenten en sales agents op het gebied van prijzen, voorraad, producten, collecties en campagnemateriaal.
 • Verantwoordelijk voor een soepele afhandeling van vragen, klachten en omruiling en retouren van retailers, agenten en consumenten.
 • Administratieve verwerking van verkooporders.

Functie-eisen

 • Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau.
 • Je kunt goed prioriteiten en planning aanpassen aan onvoorziene omstandigheden.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een vereiste.
 • Je bent handig met alle moderne MS Office tools.
 • Je woont in de omgeving van Gouda, Rotterdam of Zoetermeer.

Interesse

Bij serieuze interesse verzoeken we je om een korte motivatie te geven op bovenstaand profiel.

Benoem kort waarom deze rol bij jou zou kunnen passen, waar jij denkt de raakvlakken te zien én waar jij denkt nog veel in te kunnen leren. We vragen je ook om je CV in een Wordformat mee te sturen, zodat we je na een intake direct kunnen voorstellen bij de werkgever.

We zien je CV + motivatie graag zo snel mogelijk in onze mailbox. Mocht je naar aanleiding van het profiel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Partners van MACH-IP

Eden Springs
VvAA
Paans
ThermoKings
HTC parking & security bv
MDM Accountants
Trane Technologies
Deze website werkt met cookies om het gebruik te kunnen analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren.
Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie.

Niet meer tonen