MACH-IP
Accountmanager

Accountmanager

Adem jij sales? Voel jij je thuis op netwerkborrels en LinkedIn? Geen spatje zenuwen bij het closen van mooie deals? Kom dan snel met ons in contact. Dan gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!
Werklocatie:
Zoetermeer / Den Haag
Beschikbaar per:
Direct
Dienstverband:
Vast (werving en selectie door MACH-IP)
Salarisrange:
Op basis van ervaring en leeftijd

Organisatie

Deze werkgever heeft een grote diversiteit aan werkzaamheden in de verkoop, online marketing en communicatie. In deze functie krijg je met alle facetten van marketing en verkoop te maken. Dit vraagt om een sterk organisatietalent die goed prioriteiten kan stellen. Én met een uitstekend gevoel voor communicatie. Je werkt zelfstandig en rapporteert aan de Managing Director. Je communiceert op een heldere en operationele manier met onze klanten in binnen- en buitenland (NL,BE) via onze website en de verschillende social media kanalen.

Functie-eisen

  • minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • ongeveer 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • ervaring binnen de (internationale) B2B markt;
  • goede beheersing Nederlandse en Engelse taal;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • commercieel ingesteld;
  • ruime kennis van Microsoft Office, met name Excel en Word;
  • bekend met social media en online marketing tools is een pré.

Interesse

Bij serieuze interesse verzoeken we je om een korte motivatie te geven op bovenstaand profiel.

Benoem kort waarom deze rol bij jou zou kunnen passen, waar jij denkt de raakvlakken te zien én waar jij denkt nog veel in te kunnen leren. We vragen je ook om je CV in een Word format mee te sturen, zodat we je na een intake direct kunnen voorstellen bij de werkgever.

We zien je CV + motivatie graag zo snel mogelijk in onze mailbox. Mocht je naar aanleiding van het profiel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Aanbrengbonus

Zoekt jouw bedrijf nieuwe collega’s of ken jij een bedrijf met openstaande vacatures (tijdelijk of vast) voor financieel, kantoor of technisch personeel? Laat ons dit dan weten.

Verder lezen

Startbonus

Versterk jij het MACH-IP team? Dan ontvang je een bonus in de vorm van een kadobon. Voor de voorwaarden neem je contact op met ons kantoor.

Verder lezen
Deze website werkt met cookies om het gebruik te kunnen analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren.
Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie.

Niet meer tonen